Vakantie vieren tussen de sinaasappelbomen met een last-minute Mallorca

Vakantie vieren tussen de sinaasappelbomen met een last-minute Mallorca

Een last-minute naar Mallorca ligt op slechts een paar uur vliegen van België. Op deze schitterende bestemming verveelt u zich namelijk nooit. Het is gelegen op de Balearen, een zonovergoten Spaanse eilandengroep. Op Mallorca beleeft u en heerlijke strandvakantie met het hele gezin. Maar even alleen er tussenuit of met zijn tweeën kan natuurlijk ook. Op het eiland kunt u op een van de zandstranden genieten van de Meditteraanse zon. De badplaats Sa Coma is bijvoorbeeld een echte aanrader. Wel is het op deze plek erg toeristisch. Of kies voor een actieve vakantie op Mallorca. Door een auto te huren kunt u bijvoorbeeld de natuurrijke binnenlanden verkennen. Tijdens de tocht komt u ongetwijfeld veel sinaasappelbomen tegen, die het symbool vormen van Mallorca.

Stranden op Mallorca

De stranden op Mallorca lijken afkomstig van een ansichtkaart. U kunt heerlijk tot rust komen op hagelwit zand of een duik nemen in de azuurblauwe zee. Ze vormen dan ook de ideale plek om na een nachtje stappen tot rust te komen. In totaal telt Mallorca wel 200 stranden. Deze zijn lang niet allemaal bekend. Tot de populairste behoren Nova, Magaluf en Alcudia. Hier kunt u net als talloze andere toeristen en gezinnetjes genieten van een heerlijke stranddag.

Hotels op Mallorca

Mallorca beschikt over een groot aantal hotels die u flink in de watten leggen. Een bijzonder populaire accommodatie voor het hele gezin is bijvoorbeeld Club Martha’s. In dit complex kunt u zowel verblijven in hotels als appartementen. Het heeft een ligging dichtbij het strand, en is er voor de kinderen een animatieteam beschikbaar. Voor ultieme luxe kunt u uitstekend terecht bij het 5 sterren resort Club Cala Serena. Kom tot rust in een van de spa faciliteiten en geniet volop van uw last-minute Mallorca.

Beste reistijd op Mallorca

U kunt een last-minute op Mallorca het beste boeken in de maanden mei, juni of september. In deze periode zijn de temperaturen vrij zacht. Gemiddeld is het er die tijd van het jaar rond tussen de 23 en 29 graden. Mallorca ligt aan de kust en heeft een Middellands Zeeklimaat. Daardoor ligt de temperatuur er iets lager dan in de binnenlanden van Spanje. Ook valt er in het najaar soms een regenbui. Desondanks is het op Mallorca overwegend mooi weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *