Cyprus

Cyprus

Na een vlucht van ongeveer 4 uur landt u op dit prachtige eiland waar u gegarandeerd een mooie zonvakantie gaat beleven. Wanneer u in Cyprus in een hotel overnacht bent u verzekerd van een fantastisch klimaat, Cyprus is namelijk het warmste en droogste eiland in de Middellandse zee. Cyprus is na een reeks conflicten deels Grieks en deels Turks maar het reizen tussen de Republiek Cyprus en Noord-Cyprus is inmiddels stukken beter. In tegenstelling tot wat een hoop mensen zeggen is Cyprus geen duur vakantieland, wat na invoering van de euro duidelijk werd.

Lekker eten

Wanneer u een hotel boekt in Cyprus kunt u hier ook heerlijk eten met veel Griekse en Turkse invloeden als verse vis, gegrild vlees en smakelijke salades. Daarnaast is Meze een typisch Cypriotisch gerecht wat een grote selectie van lekkernijen bevat. Naast heerlijk in een hotel overnachten en aan het strand liggen kunt u ook het eiland verkennen door middel van verschillende safari’s en andere tripjes.

Toerisme

Naast Nederlanders bezoeken ook veel Engelse toeristen dit zonnige eiland maar mede door de ietwat duurdere prijzen voor hotels is Cyprus geen massabestemming. De prijs van hotels in Cyprus ligt iets hoger dan die in omringende landen doordat de hotels veelal erg luxe zijn en vaak 3, 4 of zelfs 5 sterren hebben. Dit betekent dat wanneer u een goede hotelaanbieding op Tripner.nl ziet, u voor een goede prijs een hotel kunt boeken op dit prachtige eiland met een ontzettend veel zon, zee, mooie accommodaties, een goed uitgaansleven en mooie culturele bezienswaardigheden.

Activiteiten

Natuurlijk biedt Cyprus ook een hoop voor de sportievelingen onder ons. Zo kunt u er bergbeklimmen, bungeejumpen, duiken, fietsen, surfen, wandelen, zwemmen en nog een hele hoop meer. U kunt zelfs een uitstapje maken naar omringende landen als Egypte en Israël dus boek snel een hotel op Tripner.nl!