Letland

Letland

Als u in Letland in een hotel wilt overnachten en van een van onze hotelaanbiedingen wilt genieten bent u bij Tripner aan het goede adres! Begrends door Estland, litouwen, Rusland en Wit-Rusland is Letland een van de drie Baltische staten in het noorden van Europa. Wanneer u in een Hotel in Letland overnacht zou u zeker een bezoekje aan Riga moeten brengen en tevens staat het stadscentrum van deze hoofdstad op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.

Bezoek Riga

Riga is al meer dan 800 jaar oud en is uitstekend om al wandelend te verkennen en de vele verschillende architectuurstijlen en de unieke verzameling Art Nouveau bouwwerken te bezichtigen. Hier wisselen groene parken, prachtige monumenten en romantische smalle straatjes elkaar af. Zo kunt u genieten van de grootste stad van de Baltische staten wanneer u in een hotel overnacht.

Mooie plaatsen

Naast Riga kunt u ook van een van onze hotelaanbiedingen genieten in onder andere Liepaja, waar het voormalig geheime militaire dorp Karosta met een prachtig strand ligt. U kunt Kuldiga bezoeken waar de breedste waterval van Europa te zien is en u kunt in een hotel overnachten in Cesis, waar middeleeuwse kasteelruïnes zijn. Naast deze prachtige plaatsen heeft Letland ook een prachtige, ruwe, 500 kilometer lange zeekust die voor het grootste gedeelte uit lange, witte zandstranden bestaat.

Prachtige natuur en cultuur

Maar ook bossen en wouden zijn geen schaarste in deze Baltische staat, ongeveer 50 procent van het land is bebost waar u over de vele natuurlijke paden kunt wandelen of fietsen. De eetgewoontes in Letland zijn warme maaltijden met aardappelen, vlees en salade, afgewisseld met regionale vis. Deze warme maaltijden worden minstens 2 maal per dag gegeten met tussendoor zoetigheden. Naast de typische bieren is de nationale Letse drank Melnais balzams, wat een bitter kruidenlikeur is. Twijfel dus niet langer, geniet van onze hotelaanbiedingen en boek snel een hotel!