Italië

Italië

Wanneer u met een van onze hotelaanbiedingen een hotel in Italië boekt bent u verzekerd van een vakantie vol cultuur, geschiedenis en heerlijk eten. In dit veelzijdige land vindt u talloze prachtige monumenten, architectonische meesterwerken en historische kunstwerken. U kunt basilieken, kerken met schilderwerken van Michelangelo, het Colosseum, de Toren van Pisa, de Dom van Milaan en diverse Romeinse zuilen bezichtigen als u een hotel boekt in een van de steden van Italië.

Wintersporten en heerlijk eten

Naast de culturele bezienswaardigheden kunt u hier ook uitstekend op wintersport gaan. De pistes in de Alpen bestaan uit natuurlijke afdalingen en ruige omgevingen zonder toeristische apres-ski mogelijkheden. Zo kunt u ongestoord genieten van uw wintersportvakantie! Natuurlijk staat Italië ook bekend om het bijzonder lekkere eten. Met pure ingrediënten worden authentieke recepten worden de lekkerste gerechten uit de klassieke Italiaanse keuken gemaakt.

Italiaanse gerechten

Wanneer u in uw hotel overnacht kunt u heerlijk uit eten gaan in een van de vele restaurants en zo keer op keer de Italiaanse keuken proeven. Naast de klassieke pizza- en pastagerechten staat Italië ook bekend om haar ijs. Zelfs de Romeinen serveerde al sorbetijs wat toentertijd op basis van sneeuw, fruit, rozenwater en honing werd gemaakt.

Italiaanse koffie

Naast sorbetijs worden er ook grote hoeveelheden roomijs geserveerd wat pas sinds de laatste eeuw een groot succes werd. Tot slot kunt u niet om koffie heen wanneer we het over Italië hebben. De Italianen waren zo’n 100 jaar geleden de eersten die de espresso zoals we die vandaag de dag kennen brouwden. Naast deze sterke koffie die onder hoge druk gemaakt wordt zijn er ook vele varianten ontstaan met onder andere gestoomde melk en melkschuim. Boek dus snel een hotel in dit land voor fijnproevers met een van onze hotelaanbiedingen!