Estland

Estland

In Estland is er voor elk wat wils. Wanneer u met een van onze hotelaanbiedingen een hotel boekt in deze Baltische staat bent u zeker van een prachtige vakantie! Wanneer u hier in een hotel overnacht zult u geen massatoerisme zien terwijl steden als Sint-Petersburg en Helsinki dichtbij liggen. Naast dat de bevolking relatief klein is en het land volop aan het ontwikkelen is heeft Estland ontzettend veel te bieden.

Jong en inventief

Na een vlucht van een aantal uur landt u in dit ruime land dat qua oppervlakte net iets groter is dan Nederland maar nog geen anderhalf miljoen inwoners heeft. Toch zijn de voorzieningen in Estland op een kwalitatief hoog niveau en kunt u dus genieten van een mooi hotel in een prachtig land. Het land is mede zo mooi omdat het zowel elementen van middeleeuwse authenticiteit en de moderne wereld heeft. Naast de vele authentieke gebouwen is de bevolking jong en inventief. Zo is Skype hier uitgevonden en is er door het hele land draadloos internet, dit terwijl maar liefst 50 procent van het land uit bos bestaat en ruim 20 procent moeras is.

Tallinn

U kunt steden als Tallinn, waar 2 maal per week een pont naar Sint-Petersburg vertrekt, bezoeken waar u Old Town Tallinn vindt. Dit kleine en gezellige stadsdeel dateert uit 1404 en is erg leuk om te bezichtigen door het contrast met de moderne architectuur buiten de stadsmuren.

Natuur

Ook kunt u in Estland van de natuur genieten. Wanneer u via uw hotel een dagexcursie boekt kunt u het Lathemaa National Park bezoeken en kunt u tentoonstellingen over het Sovjet-tijdperk bezichtigen. Ook komt u met deze tour langs verschillende naaldbossen, de stijle oevers van kalksteen plateaus, watervallen en stroomversnellingen. Wacht dus niet langer en boek een hotel met een van onze hotelaanbiedingen.