Denemarken

Denemarken

Het meest zuidelijke land van Scandinavië, waar u van onze hotelaanbiedingen en ruime aanbod van hotels kunt genieten is Denemarken. Dit vlakke land met relatief veel landbouw lijkt in veel opzichten op Nederland. Denemarken is echter een stuk dunner bevolkt dan Nederland met ongeveer een derde van het aantal inwoners. Door de lage bevolkingsdichtheid en het platte landschap is Denemarken een uitstekend land om van de rust, ruimte en hoge levensstandaard te genieten.

Gratis overnachten

Naast dat dit land ideaal is voor camperbezitters doordat het toegestaan is om op parkeerplaatsen te overnachten kunt u ook overnachten in een van de vele hotels die Denemarken vooral in de steden te bieden heeft. Een vooroordeel is dat Denemarken een duur vakantieland is, dit is mede door de invoering van de euro in andere lidstaten nog maar gedeeltelijk waar. In Denemarken kunt u genieten van het prachtige eiland Funen.

Prachtige gebieden

Naast dat u hier erg goed kunt golfen biedt het eiland ook een schitterende natuurbloemen, prachtige stranden en verschillende visstreken. Ook kunt u in Jutland in een hotel overnachten en over de zandstranden, wadden, duinen en dijken wandelen, wat ook erg op de Nederlandse kuststrook lijkt. Ook het klimaat lijkt in veel opzichten op dat van Nederland met iets frissere winters en wat mildere zomers.

Het klimaat

In de zomermaanden zullen de temperaturen veelal boven de 20 graden uitkomen en een temperatuur van 30 graden Celsius ook niet geheel ongebruikelijk. In Denemarken kunt u uitgebreid genieten van een overnachting in een hotel van en kunt u genieten van de rust en ruimte die dit Scandinavische land te bieden heeft. Vooral in het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de lange, zonovergoten stranden. Daarnaast kunt u de kliffen van Møn en de vele (pre)historische monumenten bezichtigen of in de hoofdstad Kopenhagen in een hotel overnachten. Kijk dus snel naar onze hotelaanbiedingen en boek een hotel!