Hongarije

Hongarije

Hongarije heeft naast haar mooie steden ook een ontzettend mooie natuur. Als u een hotel boekt en overnacht in een van de vele hotels in Hongarije kunt u heerlijk wandelen door een van de 10 prachtige nationale parken of ontspannen in een van de vele kuuroorden of warmwaterbronnen. Het Balatonmeer is een ideale vakantiebestemming voor zon- en strandvakanties doordat het water slechts 1 tot 3 meter diep is en daardoor de watertemperatuur kan oplopen tot 26 graden Celsius.

Populaire plaatsen

Aan het Balatonmeer ligt Siofok, wat een leuke plaats is en vooral erg populair is onder jongeren door de vele uitgaansmogelijkheden en diverse watersportactiviteiten. Vlakbij Siofok ligt Balatonlelle waar u gezellige kroegjes tegen komt, aan de oevers van het meer kunt wandelen of leuk kunt winkelen. Naast dat u hier heerlijk kunt ontspannen zijn er diverse activiteiten in Balatonlelle zoals paintballen de Dutch Night.

Ontdek Boedapest

Natuurlijk kunt u ook in een hotel overnachten in de hoofdstad van Hongarije, namelijk Boedapest. De Donau verdeelt Buda, wat heuvelachtig is en Pest, wat iets vlakker is. Hier kunt u vele schitterende bezienswaardigheden bewonderen zoals het parlementsgebouw in Pest, het Stadhuis, de St. Stefanus baseliek, de Andrassy Boulevard, de Citadel, de nationale bibliotheek en het historisch museum.

Goedkoop eten en heerlijk ontspannen

Naast de goedkope musea is eten, drinken en overnachten in een hotel in dit land ook niet duur. Door de vele warmwaterbronnen onder de stad kunt u heerlijk genieten van een van de badhuizen in Boedapest. Naast het bekende Gellertbadhuis is ook het Zsechenyi Badhuis in de open lucht erg populair en heerlijk ontspannend. Veel hotels hebben ook badhuizen met verschillende schoonheidsbehandelingen dus kijk snel naar onze hotelaanbiedingen en vind uw perfecte hotel!