Griekenland

Griekenland

Al jaren is Griekenland een van de populairste vliegbestemmingen voor Nederlanders dus kijk snel naar onze hotelaanbiedingen en boek een hotel in dit prachtige land! Dat Griekenland zo’n populaire vakantiebestemming is komt mede doordat Griekenland bijna 15 duizend kilometer aan kustlijn heeft, een uiterst aangenaam klimaat en een relatief korte vluchttijd heeft. Omdat Griekenland bloeit van het toerisme keren vele Nederlandse toeristen bijna jaarlijks terug naar dit zonovergoten land. Ongeveer een vijfde deel van de oppervlakte van Griekenland bestaat uit eilanden en liggen over het algemeen in de Egeïsche Zee tussen de Griekse kust en de Turkse kust.

Bezienswaardigheden

Wanneer u in een hotel overnacht kunt u deelnemen aan een grot scala van activiteiten. U kunt vogels spotten in een van de 11 watergebieden waar u arenden, ooievaars, reigers en pelikanen in de natuur kunt bezichtigen. Ook liggen er in Griekenland ongeveer 6000 grotten waarvan het grootste deel op Kreta ligt. Hiervan zijn er ruim 20 geopend voor rondleidingen.

Prachtige stranden en leuk uitgaan

Natuurlijk staat Griekenland ook bekend om haar prachtige stranden waaronder het wereldberoemde Paradise Beach, wat op Mykonos ligt. Dit is een erg druk strand dus zorg dat u op tijd bent met het boeken van een hotel. Verder kunt u de eilandengroep Cycladen bezoeken waar u kunt genieten van prachtige zwarte zandstranden, luxueuze hotels, heerlijke Griekse gerechten en een leuk nachtleven. Tot slot is er ook voor de sportievelingen genoeg te doen.

Activiteiten

Mede door het snelstromende water van de rivieren van Griekenland kunt u hier uitstekend kanoën, raften, kajakken en kunt u in het heldere zeewater van het prachtige onderwaterleven genieten wanneer u wilt duiken. Ook zijn er genoeg activiteiten voor wie er wilt genieten van een heerlijke verzorging met een van de vele warmwaterbronnen en kuuroorden. Bekijk dus snel onze hotelaanbiedingen en boek een hotel! U vindt alle hotels op Tripner.nl.