Doorkruis Spanje eens met een huurauto

Doorkruis Spanje eens met een huurauto

Eerst de auto helemaal prepareren en dan nog een lange rit voor de boeg. Laat dat zitten. Kies voor een makkelijker manier om het land van je bestemming te bereiken. En daar huur je dan een comfortabele auto. Easy!

We zijn verknocht aan onze auto. Dat is geen nieuws. De auto is heilig, maar ermee op vakantie gaan, stelt ons nogal eens voor wat dilemma’s. Moet de auto niet eerst nog een onderhoudsbeurt, past alle bagage er wel in en houd ik die lange rit naar Spanje vol?

Al deze vragen kunnen aan de kant worden geschoven als je kiest voor een vlieg- of misschien treinreis naar Spanje en vanuit daar heerlijk uitgerust met een auto op pad gaat. Die is dan makkelijk te huren via Easyterra.nl.

Bergen, kust, eilanden, steden

De keuze uit alle mogelijke routes is natuurlijk eindeloos. Je kunt in Spanje alle kanten op. Dit veelzijdige land biedt berglandschap, een lange kustlijn, eilanden en prachtige steden. Wie van kunst en cultuur houdt komt er aan zijn trekken dankzij de architectuur van Gaudí en de schilderkunst van Dalí, om er maar eens twee te noemen. Wie sportief is aangelegd kan op vele plekken hiken en fietsen. Wie van pittoreske vissersdorpjes houdt, kan zich langs de kust tegoed doen aan de meest afgelegen haventjes.

Behaaglijke najaarstemperatuur

Houd je niet van warme zomers, dan kun je in het najaar je hart ophalen aan heerlijke temperaturen in Spanje. De grote drukte is dan voorbij en de temperatuur lekker behaaglijk. Kies voor Mallorca of Ibiza. Breng een bezoek aan Valencia of rijd naar de Costa Blanca, waar je kunt zwemmen bij watervallen of strandjes kunt bezoeken waar de rust helemaal is wedergekeerd na een drukke zomer. In Andalusië kan het zelfs in oktober nog flink warm worden, maar je treft er geen drommen toeristen in de prachtige witte dorpjes in die tijd van het jaar. En wel eens gedacht aan het achterland van de Costa del Sol?

Bekijk ook eens de ervaringen en reviews van Sunny Cars op ervaringensite.nl

Barcelona is een must

Barcelona is de stad die je eigenlijk een keer bezocht moet hebben met haar culturele rijkdom, prachtige architectuur en even buiten de stad kun je heerlijke wandelingen maken, of hiken zo je wilt.

Dit alles is mogelijk als je gebruik maakt van autohuur Spanje. Je bent dan vrij om te gaan en te staan waar je wilt, kunt de plekken van jouw voorkeur gemakkelijk bereiken en hebt het gemak van een goed uitgeruste en veilige auto. Dat is een hele zorg minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *