Genieten voor het hele gezin met een last-minute Gardameer

Genieten voor het hele gezin met een last-minute Gardameer

Altijd al ervan gedroomd om ’s ochtends wakker te worden met het uitzicht op een prachtig meer? Door het boeken van een last-minute naar het Gardameer is het mogelijk. U krijgt er zelfs een Mediterraans zonnetje en de ontspannen Italiaanse sfeer gratis bij. Aan het Gardameer is het puur genieten geblazen. Zo kunt u in een van de leuke dorpjes genieten van de Italiaanse keuken. Een aanrader is het dorp Peschiera. Geniet in deze sfeervolle Italiaanse plek bijvoorbeeld van een heerlijke pasta in combinatie met een Italiaanse rode wijn. Of kies voor een dagje uit met de kinderen naar het attractiepark Gardaland met geweldige shows en attracties voor het hele gezin. Een last-minute Gardameer is dan ook ideaal voor het hele gezin.

Stranden aan het Gardameer

Aan het Gardameer zijn vele prachtige stranden te vinden. In totaal is ruim 45 kilometer aan strand vrij toegankelijk. Als liefhebber van zandstrand kunt u volop genieten van het zuidelijk gelegen Lazise strand. Het is heerlijk breed strand waar een ontspannen sfeer heerst. Of breng in plaats daarvan een dagje door op het levendige Lido Azzuro. Op deze plek kunt u voor een paar euro een ligbed en strandstoel huren. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen beschikbaar om zich te vermaken.

Hotels aan het Gardameer

Tijdens een last-minute aan het Gardameer heeft u de keuze uit een groot aantal comfortabele hotels. Ervaar de schoonheid van dit gigantische Italiaanse meer met bijvoorbeeld een verblijf in Hotel Casimiro. Dit all-inclusive hotel is zeer geschikt voor families. Zo is er een groot zwembad, en is het mogelijk om een boottocht over het Gardameer te maken. Ook het Bella Peschiera Hotel bevindt zich vlakbij het Gardameer. Geniet in deze fijne accommodatie van een heerlijk zwembad en een drankje op het balkon.

Beste reistijd voor een last-minute Gardameer

Aan het Gardameer kan het zomers bijzonder warm worden. Gelukkig zorgt een briesje vanuit het meer voor de nodige verkoeling. In principe schijnt de zon op deze heerlijke bestemming bijna altijd. In de maanden april tot augustus schijnt de zon aan het Gardameer gemiddeld zelfs 10 uur per dag. Zelfs in mei kunt u er soms genieten van temperaturen rond de 30 graden. Dit zijn dan ook de maanden waarin u het beste een last-minute naar het Gardameer kunt boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *