Geniet van prachtige panorama’s tijdens een last-minute Lloret de Mar

Geniet van prachtige panorama’s tijdens een last-minute Lloret de Mar

Een last-minute Lloret de Mar is altijd feest. Jaarlijks vertrekken duizenden jongeren naar deze bruisende bestemming aan de Costa Brava. Maar ook voor een strandvakantie met het hele gezin is deze badplaats in de regio Catalonië uiterst geschikt. Zo kunt u op een van de zand- of kiezelstranden van Lloret de Mar heerlijk ontspannen onder de Meditteraanse zon. Vanaf het strand heeft u bovendien een prachtig uitzicht over de azuurblauwe Middellandse Zee. Maar misschien bent u na al het zwemmen en zonnen toe aan wat cultuur. Op loopafstand van hetstrand van Lloret de Mar ligt het 9e eeuwse kasteel Sant Joan. Voor een prachtig panorama van Lloret de Mar kunt u de traptreden van dit bijzondere monument beklimmen.

Stranden in Lloret de Mar

In het hoogseizoen vermaakt jong en oud zich uitstekend op de zachte stranden van Lloret de Mar. Het strand van Lloret de Mar is verreweg het populairste. Deze is biedt met haar lengte van 1300 meter en breedte van 40 meter genoeg ruimte voor sportactiviteiten of een dagje zon. Wanneer u de behoefte heeft aan meer rust is het strand van Fenals een beter idee. Het ligt ten westen van Lloret, en ook hier kunt u heerlijk zwemmen en zonnen.

Hotels in Lloret de Mar

Het aanbod aan hotels in Lloret de Mar is zeer uitgebreid. Vaak liggen ze dichtbij het centrum en het strand. Wat dat betreft is het 3 sterren hotel Xaine Park een echte aanrader. Niet alleen ligt het strand voor de deur, u kunt er ook nog eens genieten van een zwembad, dakterras en jacuzzi. Voor meer rust kunt u overwegen om een verblijf in het Royal Star Hotel te boeken. Deze bevindt zich op loopafstand van Lloret de Mar.

Beste reistijd in Lloret de Mar

De beste periode om een last-minute te boeken naar Lloret de Mar is in de maanden juni, juli en augustus. U kunt dan volop genieten van de Meditteraanse zon. Ondanks het feit dat op de meeste dagen de zon volop schijnt, valt er in Lloret ook in de zomer soms een bui. De kans op langdurige neerslag is echter klein. Het verschilt daarmee sterk van het voorjaar en najaar, waarin het regelmatig regent. Ook de temperatuur in de badplaats daalt dan flink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *